Isännöinti Seinäjoella – Lakeuden IS-Talot

Yhteydenotto

Lakeuden IS-Talot Oy on Seinäjoen alueella toimiva isännöinnin palveluja tarjoava yritys. Palvelemme alueen asunto-osakeyhtiöitä yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme monipuoliset ja kattavat isännöintipalvelut osaavalla sekä välittävällä otteella. Tutustu tällä sivulla tarkemmin palveluihimme ja ota meihin yhteyttä, kun tarvitset luotettavan sekä ystävällisen isännöitsijän!

Isännöitsijä vastaa taloyhtiön toimivuudesta

Isännöitsijänä olen taloyhtiön palkkaama asiantuntija. Käytän kokemuksen kautta syntynyttä ammattitaitoani ollessani vastuussa taloyhtiön toimivuudesta ja tehdessäni päätöksiä taloyhtiön puolesta. Näiden päätösten tarkoituksena on parantaa asukkaiden viihtyvyyttä sekä kehittää yhtiön kannattavuutta. 

Tärkeissä ja isoissa päätöksissä yhtiökokous kutsutaan koolle ja yhdessä hallituksen kanssa tehdään lopullinen päätös, jonka täytäntöönpanosta isännöitsijä vastaa. Tämän takia hyvä yhteistyö hallituksen kanssa on mielestäni erittäin tärkeää.

Arjessani isännöitsijänä työpäiväni keskittyvät monenlaisten ongelmien ratkaisemiseen. Tärkeässä asemassa ovat erityisesti sähkö-, lämpö- ja vesiongelmien nopea ratkaisu.

Juoksevien asioiden hoitamisen lisäksi isossa roolissa on taloyhtiön taloudesta huolehtiminen. Kokenut isännöitsijä osaa tehdä hyviä ehdotuksia ja päätöksiä mm. kilpailuttaessaan tekijät kulloinkin ajankohtaiseen remonttiin. Oikea valinta johtaa onnistuneisiin remontteihin niin aikataulullisesti kuin taloudellisestikin. Edullinen päätös vaikuttaa ennen kaikkea asukkaiden talouteen.

Tilaa kohdekäynti

Isännöitsijän vaihtaminen

Kuten kaikkien muidenkin tuotteiden ja palveluiden myös isännöintipalveluiden vertailu ja tarvittaessa vaihtaminen on taloyhtiöltä kannattava teko. Kun verrataan kokeneen ja kokemattoman isännöitsijän vaikutusta taloyhtiössä, ero voi olla suuri. Sopivan isännöitsijän valitseminen voi parempien päätöksien kautta säästää taloyhtiölle rahaa. Samalla taloyhtiön asukkaiden palvelu voi parantua ja kommunikaatio sekä asioista tiedottaminen saattaavat kehittyä. Muistathan siis kilpailuttaa isännöintipalvelusi.

Tarvittaessa vaihtaminen käy yllättävän helposti. Taloyhtiö pyytää tarjouksen, ja isännöitsijä laatii sen kohdekäynnin perusteella. Sopimuksen syntyessä uusi isännöitsijä hoitaa kaikki vaihtoon liittyvät hallinnolliset asiat.

Yhteystiedot

Ole yhteydessä

Ota yhteyttä, kun tarvitset kokenutta, tehokasta ja ihmisläheistä isännöintiä taloyhtiöösi. Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit totta kai myös esittää minulle kysymyksiä. Vastaan niihin mielelläni ja mahdollisimman pian!

Kaikki yhteystiedot